what's here is hereit is all to my heart contentnot to brag not to lowmay it be true or may it not

~PSM ku~

PSM tu ape??? U allz tatau ka? huhu em..PSM tuh ProjeK Sarjana Muda..
Special for final yearundergraduate students.. we all Kena buat Kajian berdasarKan bidang2 yang we all dapat la...  hehe aKu da final year next sem.. Sila percaya ye raKan- raKan.. aPe?? aKu nampaK muda?? taK macam budaK final year? oh, itu sudah tentu.. aKaK Kan awet muda! hoho Kuar topiK laK..
em, aKu pat tajuK Kimia Fizik- Material.. aKu pon tatau mende ni...pas habis exam ni naK search... tanya paciK Google..maciK Yahoo... Jumpa supervisor tuh amatla wajib.. dorang Kate... supervisor aKu baiK.. btolKah??? itu yang Kite tatau.. Yang penting, usaha... ye x??? Kosmet aKu lagi sorang yang dapat supervisor same ngan aKu ialah Nour... aKu ngam gaK la ngan minah chomey ni.. syuKur2... hopefully PSM aKu nati dapat A+.. (jao angan2..muahahah)
tadi aKu tengoK senpai2 present, taK macam giler laK... musti prepare giler2 lah.. Lecturers laK cam..cam...teeettt... haaaa.... whateva it is, aKu aKan cuba wat yang terbaiK..
azza azza fighting!

                                                              gambar hiasan

notabuku: buat emy dan farah..jangan la down2..ade hiKmah nye tu..aKu pon xpat 1st choice aKu..
chaiyok2!



                                                         hiasan juga

7 comments:

Fiona said...

kf kot ak dpt..mati laaa..tah zmn ble ak plhh

~anchor~ said...

agk tuff rasenyer..prof xyah cm dr sugeng, dr halimaton..IIS sumer...

Anonymous said...

all da best to you guys!!~

~anchor~ said...

Anonymous~
that's very sweet of u! thnx ++

shiny2 star.. said...

dptprof azlan..:( dpt elektrokem..:((

ape awk letak gmba bf owg kat sni hah?

shiny2 star.. said...

maaf..prof madzlan..hehe

~anchor~ said...

tu owg plik..celah mne prof azlan?
awk kn suke hongki.. shinwoo org nye la..
di samping geun suk juga..
teehee~