what's here is hereit is all to my heart contentnot to brag not to lowmay it be true or may it not

~kenapa saya suka kilang saya?

Sebab kilang saya beesssstttt..... :) Wah, kilang saya...tabley blah padahal wa kecik besar kecik besar je kat situ. :p

Pes skali, sebab pakaian aku g keja roxx! Buleh pakai jeans gi kije. haha Wa x cilok suar jin ok! best woo, xyah pakai suar slack bagai.(kain memang tader orang pakai ar kt kilang ni) ni pun sebab safety gak ni.Jeans kan tebal dan tahan lasak. Kenapa aku explain ciri-ciri jeans ni? Korg tau kan...Kendian, da buleh pakai jeans, baju mesti la bebas gak. hehe tapi kat luar kena pakai uniform (jaket biru).Ni pon one of the safety measurements yang di ambil lah.Aku dok lam lab so tapanas la. Kesian kat budak2 yang kije kat casting, welding,potong paip sume da ler wat kije high temperature,baju berlapis2 lagi.Taper, keselamatan lebih penting..haku WAJIB pakai boots getah.

Sekenli, kat department aku de 3 org je ladies! Len sume pondan? Wak luuuu za... Yang len sume guys yang gagah perkasa ye kawan-kawan. Ini poin penting ok! haha Kije kat department nih ngan mereka amatla best ye. Otak mengong2 sumenye..

Terdli, bos aku sempoi. Sangat3. Tapi lau dia bagi ceramah free... Nothing can stop him really.Seriusli. Aku da penah kena. Tajuk ceramah : Kahwin. Teka arr kan... Ni kak Mar la, dia mau tunang kami terbabit skali. Tapi xpe, layaannn... : )


Ni je la aku ase best secara totalnya.<<< skema. haha bajet cam banyak je poin kan. whateva. Nah amek pic aku yang vogue sekeping!


Doing one of the test to anode. muka cam gamp






notabuku: Selamat Hari Cikgu kepada cikgu-cikgi... @ ----^----- Trimas 4 all your hardwork and determination. Sedia berkorban! Fighting!  \(^_^)/



notabuku2: aku bakal tukar department. NO!!!  : (  : ( Demi ilmu..Ku turutkan... T_T

3 comments:

Fiona said...

cm gamp ckit la..hakhak..

fitrijohari007 said...

wah...berpraktikal?besh3..hehe..

aku kne tunggu degree la br dpt~

~anchor~ said...

emy > hakikat sbnr, wa cun..ngee~

phatjo > skelip mata je lg ko dgree la. :)