what's here is hereit is all to my heart contentnot to brag not to lowmay it be true or may it not

cool tak cool lah : best of 2010

Salam semua.

Boleh tak aku nak buat entri ni? Boleh kannn? Before new year aku ada terfikir jugak but then when you are at home, syndrome malas-update-blog akan menguasai dan berlarutan sampai naik sem.

Oh, by the way, aku ade taboo baru untuk sem ni. Tabole cakap and even think of  THE WORD. Apa word tu? Dia start with M. Even the slightest idea of M harus dinyah dengan segera. Aku kena kuat semangat sem ni demi grad on time. Jadi kawan kawan sekeliling harus ya beri sokongan Muahahah.

Not to mention la kan, rezat aku hidup tak mau, segan tak mau bak kata Ain. Sangat fail peribahasa harus belajar dengan Dato' Environmentalist kita, you know who.

Jadi, without further a due nikmatilah a few of my best of 2010.


 Praktikal, meet new people and learn lot of things

Choc Fair 2010. ~heaven!

fes taim gi funfair!

Arabian Night

x-skewlers in action

Yeah raya, muka kanak kanak spastik


 Mind you guys, panjang lagi tau!


Wedding Exhibition 2010. lovin' it!

Jumpa Sultan Johor and kerabat. Jangan main main

Kem Jati Diri SMKGP dan SMKDUA

Karnival Sukan Palapes Laut di UM

(^_^)

The closing event of  2010 is,

Lumut taim.


The WAHABs

There are soooo much more events that were happy, sad and even unnamed feeling as well. All in all I'm much grateful that I still can breathe to continue my journey of life. May 2011 (and my NEW spirit) gonna survive all the coming obstacles and such. Amin. Oh,yea may you guys have a blessed year too!




notabuku: Working on The Lost Symbol review and chapter 1 & 2 and log book, and yeah, whateva.

4 comments:

Fiona said...

byk2 pic ak tgk yg arabian night tu...erk...

~anchor~ said...

ape maksudnyee????

~eda~ said...

wahh...ade pic aku ar...terharu sgt..thanks my dear..

~anchor~ said...

eda > aku tersalah letak la.. kah3
banyak kot muka ko.ngada.