what's here is hereit is all to my heart contentnot to brag not to lowmay it be true or may it not

yuki_max, sori tapi aku bosan..... lalalala~

Salam Semua!

Bila kena stadi aku memang pandai buat alasan. Sebelum stadi bilik kena kemas dulu, basuh baju, lipat baju, kemas meja apalah lagi alasan, sure aku boleh lengah lengah kan belajar. Ehem, termasuk aktiviti menaip sekarang ni. ;p

Aku saja nak cerita, kan kami ada traditional night masa last day kat Ajou Uni, konon konon la nak chantek chantek kan.... Semua orang pon tak pandai mekap. (prof pon tak pakai mekap). Aku? Aku da lama bangat tak mekap orang (dan  diri sendiri). Tapi, demi menjaga nama baik Malaysia supaya kami nampak 'presentable' la masa perform tu aku pun memikul la kan tanggungjawab ni. Ye, saya sedar amat poyo bukan? 

 budak budak ni memang ditempah khas buat performance. awesome wa cakap lu.

Ziyen terpaksa jadi model tester cum guinea pig, nak tengok mekap camaner matching. Tapi sebab da lama tak beraksi, cewah, aku hilang idea gila. Mau tiga kali mata dia tukar warna. Ala ala chameleon. haha sori babe, can't help it! Last last buat smoky jeh.. Habis citer, senang. (gila pemalas)

Jadi, apa kaitan dengan yuki_max? Dia ta pernah oh pakai mekap before this! Kami pun giat la dia.... Chantek uolss dia malam tuh... Mak tak tipu.... Da nampak la kalau jadi pengantin tuh, ape ghupe dia nati... nak tengok tak? Haha habis mak kena rejam ngan beliau nati.... tapi demi uollss mak takesa!

Dak dak tarian kipas ke xin yang make up.

 Ziyen si model dan yuki_max bakal pengantin!

ye, mak andam harus interframe begitu.

Haha tikah baru rasa lengkap hidup aku..... Aku ni tak memasal an cakap pasal mekap.. Sebenarnya jap lagi nak pergi kenduri kawen! Celak pon da lama tak sentuh. Tengok betapa eksaited aku nak menghabiskan sisa baki hidup di Uni sampai tak sabar nak pegi kelas.... Dah, pergi ngadap buku sana!




notabuku: more juicy updates on books to come, soon! tapi soon tu tatau la soon macam mana kan... hehe TT

10 comments:

yuki said...

amboi2...xpasal2 kan ak jd tjuk post ko..
sje kan ko..malu i..haha

zIyEn said...

yuki_max:sepatutnyer anda kene bangga...XD
anchor:my second time jd model mekap.1st time masa tadika..haha

Fiona said...

WOARGHHHHHHHHHHHHHHHH....TIKAHHH KE TU.....

HAHHAA....

KECIK JE ZIYEN..=D

~anchor~ said...

tikah > aku nak wat review novel mesti lama nak taip.. hahaha ko la pegganti nya!

ziyen > perlu tak aku rasa bangga? perlu kannn..... hahahaha

emy > did i just amazed u? haha tkah chantek wooo ari tuh.... oppa pandang tak lepas. ziyen ng suri sama saiz. ak rasa mcm ak giant.

yuki said...

ziyen: yela..tgh bangga nh..

emy: xyah la terkezut sgt..=P

aza:melampau la hiperbola ko 2..
kalo ko se ko giant ak mak giant la..=(

Fiona said...

HAHHAHAA....give me a break...tkjut woo...HAHA...

~anchor~ said...

tkah > tak payah semua org nak berebut jd fmily member giant.

emy > baru ko tau, tikah cmaner.... hahaha

shiny2 star.. said...

laen gile tikah..nk try conteng muke die gak r.hahahhahaha

~anchor~ said...

awk g j blik dy serang. xpon dnner fak ni awk paksa dy. muahahhahaha ^(-_-)^

shiny2 star.. said...

muahahhahaha.....azza thanx teman.:D