what's here is hereit is all to my heart contentnot to brag not to lowmay it be true or may it not

~ B.L.U.R ~

Boleh tak aku nak cakap something?
Bile aku baca satu blog ni, entri- entri dia really touched my heart.
It's as if I can feel what the blogger felt.

Kalau entri dia gembira, aku tumpang senyum.
Kalau entri dia lawak, aku tumpang ketawa.
Kalau entri dia sedih, aku tumpang simpati.
Kalau entri dia jiwa kecamuk, jiwa aku b'gelora juga.

Kenapa eh?
Aku terlebih menjiwai watak ke?



notabuku: Our life has not been a bed of roses.

5 comments:

shiny2 star.. said...

sbb awk emosi..:P blog ape ek?nk taw.

Fiona said...

blog ak mncrot je lbh..jgn bcee.......t tkjuttt!!!!..

~anchor~ said...

farah > wah,tuka nama..org emo lebey ek? t i bg link..

emy > bwk2 btobat..wakakaka

alia said...

nk tgk jugak blog tu....;)

~anchor~ said...

isy...ni yg ak jles ni..hahah
t ak bg ek alia...